Landbrug

Så er det ved at være tid at få indleveret jeres brugte kulfiltre til genopladning, så de er klar til kommende sprøjtesæson 2020.

Send/indlever de brugte kulfiltre til os med tydelig afsender oplysninger og mail for fakturering mv. – så genoplader vi og returnerer til Jer.

Igen i år tilbyder vi – ( hvis I vil spare tid på forsendelse og solid indpakning) at afhente jeres brugte kulfiltre til renovering på Sjælland og Lolland Falster, på jeres adresse for fast pris 70,- med vor kurerservice. Bestil afhentning på tlf: 31170868 (den indgående fragt medgår på vor faktura på genopladning til Jer ).

Husk genopladning af kulfiltre koster ca. halv af nypris = lave driftsomkostninger.

Brugt kulfilter klar til renovering!

Vi har over 25 års erfaring med fremstilling af sprøjtefiltre til traktorer.

Vi har opgraderet vore kulfiltre, så de fleste modeller bliver monteret med et finmasket forfilter mod støv og eurosoler oplyst i EN 15695.

Vore kulfiltre er tanket med højaktive granulerede kul – et rent dansk produkt, der kan GENOPLADES, når det aktive kul er opbrugt. – det giver minimale vedligeholdelsesudgifter år efter år. Vi er den eneste producent, der kan genoplade vore kulfiltre til ca. halv af nypris.. Der følger selvfølgelig en udførlig monterings- og brugervejledning med til alle nye kulfiltre.

Download brochure her.

 

Efter renovering af kulfiltret til venstre, ser det sådan ud!